Η MEDITERRANEA AGUA DE MAR είναι η πρώτη και μοναδική επιχείρηση δραστηριοποιουμένη στην εμπορική διάθεση θαλασσινού Νερού η οποία έχει λάβει αυτά τα πιστοποιητικά.
Πρόσφατα κέρδισε 2 “Superior taste” Gold Star award για την εξαιρετική γεύση του Μediterranea Αquademar -Θαλασσινό νερό και της ER BOQUERON – Μπύρα με Θαλασσινό νερό η οποία διάκριση έγινε από τους πιο απαιτητικούς κριτές του κόσμου.
Είναι η πρώτη και η μοναδική επιχείρηση στον κόσμο η οποία παράγει Θαλασσινό Νερό κατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο, που έχει πιστοποιηθεί από ένα Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης, τον AENOR, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς για την Ποιότητα (ISO 9001), το Περιβάλλον (ISO 14001) και τη Διατροφική Ασφάλεια (IFS Food, International Featured Standards) ακολουθώντας, με τον τρόπο αυτό, την πορεία της ανανέωσης που είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, όταν έγινε η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που απέκτησε για τα προϊόντα της την κατηγορία «Θαλασσινό Νερό», στο νέο πλαίσιο του Καταλόγου Υγειονομικής Εγκρίσεως Τροφίμων, μια αναγνώριση που ήρθε ως αποτέλεσμα της στενής της συνεργασίας και του συντονισμού με τις Υγειονομικές Αρχές για την επεξεργασία του εν λόγω κανονιστικού πλαισίου, το οποίο ρυθμίζει την άντληση, την επεξεργασία και τις χρήσεις του θαλασσινού νερού για διατροφικούς σκοπούς.
Είναι η πρώτη και η μοναδική επιχείρηση στον κόσμο η οποία παράγει Θαλασσινό Νερό κατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο, που έχει πιστοποιηθεί από ένα Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης, τον AENOR, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς για την Ποιότητα (ISO 9001), το Περιβάλλον (ISO 14001) και τη Διατροφική Ασφάλεια (IFS Food, International Featured Standards) ακολουθώντας, με τον τρόπο αυτό, την πορεία της ανανέωσης που είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, όταν έγινε η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που απέκτησε για τα προϊόντα της την κατηγορία «Θαλασσινό Νερό», στο νέο πλαίσιο του Καταλόγου Υγειονομικής Εγκρίσεως Τροφίμων, μια αναγνώριση που ήρθε ως αποτέλεσμα της στενής της συνεργασίας και του συντονισμού με τις Υγειονομικές Αρχές για την επεξεργασία του εν λόγω κανονιστικού πλαισίου, το οποίο ρυθμίζει την άντληση, την επεξεργασία και τις χρήσεις του θαλασσινού νερού για διατροφικούς σκοπούς.