Λιγκουίνι με θαλασσινά

Λιγκουίνι με θαλασσινά
Υλικά
  • 750γρ. μύδια κατεψυγμένα Φλεριανού
  •  350γρ. γαρίδες μικρές κατεψυγμένες Φλεριανού
  • 1 πακέτο λιγκουίνι (500γρ.)
  • 1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 400γρ. ντομάτες ώριμες
  • 1/2 φλιτζ. Ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί
  •  πιπέρι
  • Mediterranea Agua de Mar (θαλασσινό νερό)
  • Κλωναράκια μαϊντανού για γαρνιτούρα
Διαδικασία

Ξεφλουδίζουμε  τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Σε μία ρηχή κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι  και την καυτερή πιπεριά στο ελαιόλαδο. Μόλις πάρει ελαφρύ χρώμα το κρεμμύδι, σβήνουμε με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις ντομάτες. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε  τα μύδια και τις γαρίδες ρίχνουμε, πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Βράζουμε τα ζυμαρικά αλ ντεντε με νερό βρύσης και ένα φλιτζάνι θαλασσινό νερό. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και ανακατεύουμε για να πάει παντού.

Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Συνταγές , , ,