Αρωματικά φιλέτα Σολομού με Θαλασσινό νερό και Κινόα – Συνταγή Βαγγέλης Δρίσκας
Υλικά για:4 μερίδες
Συστατικά
- Φιλέτο σολομού με Θαλασσινό νερό – 600 γρ.
- Κρέμα μηλόξιδου KALAMATA PAPADIMITRIOU – 3 κουτ. σούπας
- Σόγια σος – 3 κουτ. σούπας
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός – 2 κουτ. σούπας
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ELIKI
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Βρασμένη κινόα για το σερβίρισμα – 300 γρ.
Εκτέλεση
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα φιλέτα ή τις φέτες του σολομού για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Πετάξτε το λάδι που περισσεύει και αλατίστε τα φιλέτα.
Ανακατέψτε τη σόγια σος με το μηλόξιδο και ρίξτε το μείγμα στα φιλέτα του σολομού.
Σερβίρετε με την κινόα και πασπαλίστε με τον μαϊντανό.