Απολαύστε γευστικά μπιφτέκια με Mediterranea Θαλασσινό Νερό
Υλικά
- 5 κιλά Μοσχαρίσιο κιμά
- 500 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 300 γρ. Κρεμμύδι τριμμένο φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 200γρ. Λάδι
- Νερό κρύο κατά προτίμηση για να σφίξει ο κιμάς (2 ποτήρια)
- Θαλασσινό νερό (2 ποτήρια)
- Ρίγανη
- πιπέρι
Διαδικασία
- Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα παραπάνω υλικά και τον φυλάσσουμε σκεπασμένο στο ψυγείο.
- Βγάζουμε μια ώρα τουλάχιστον τον κιμά από το ψυγείο για να έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
- Ψήνουμε στα κάρβουνα.