Η σημασία της καταψύξεως (Ψάρια-Θαλασσινά)
Για να απολαύσετε τα φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα Φλεριανός (Ψάρια-Θαλασσινά) σε άριστη κατάσταση είναι πολύ σημαντική λειτουργία της απόψυξης. Η ιδανική διαδικασία είναι να βουτήξετε τα κατεψυγμένα ψάρια ή θαλασσινά σε πλήρως κρύο νερό και να τα κρατήσετε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν από το μαγείρεμα. Αν ακολουθήσετε αυτές τις διαδικασίες με οποιαδήποτε κατεψυγμένα ψάρια ή θαλασσινά , η γεύση και οι ιδιότητες είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές του νωπού προϊόντος (ψαριού ή θαλασσινού).